[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Generalitati » Reguli Forum » Regulament Forum (Citeste regulamentul forum-ului)
Regulament Forum
FilmeOnlineData: Miercuri, 2010.06.30, 4:31:43 | Mesaj # 1
Regizor
Grup: Administratori
Mesaje: 56
Premii: 0
Reputaţie: 100
Stare: Offline
Am incercat sa il facem cat mai scurt, tocmai pentru a fi citit de cat mai multi dintre voi. Va recomandam sa mai aruncati cate un ochi pe regulament din cand in cand pentru ca e posibil sa mai aducem modificari.

Limbajul e “la liber”.
Totusi, nu se accepta injuraturi si cuvinte obscene. Fiecare are dreptul la parerea lui, pe care insa trebuie sa si-o exprime in mod civilizat. Respectati parereile celorlalti si incercati sa va argumentati convingerile fara prea mult patos, si fara fraze care sa incite lumea la raspunsuri acide. Intepaturile au si ele farmecul lor, dar asta atata timp cat nu se sare calul.
De scris, scrie fiecare cum poate. Inca nu pornim la lupta impotriva “macelaririi” limbii romane, dar nici nu agream abuzul de mircisme, intrucat face destul de greu de citit comentariul. De greselile gramaticale ce sa mai vorbim: daca faceti 1-2/comentariu, se interpreteaza ca greseala de tastare, daca toate posturile sunt pline de greseli, atunci inseamna ca asta va reprezinta, iar lumea va va trata ca atare.
Nu folositi Caps Lock-ul decat daca e necesar. Comentariile scrise in mod constant cu majuscule vor fi considerate abuz si vor fi sterse (pentru cei care nu stiu, scrisul cu majuscule e echivalent cu tipatul). De asemenea, incercati sa nu abuzati de emoticoane. Stim ca sunt dragute, dar doar daca sunt folosite cu masura.

Sunt interzise:
- cererile de subtitrari si filme
- reclamele la alte siteuri, fara acordul moderatorilor

Orice comentarii care incalca aceste reguli sau sunt offtopic vor fi sterse fara notificare.

 
DkstarData: Vineri, 2010.09.10, 9:56:24 | Mesaj # 2
Grup: Users
Mesaje: 32
Premii: 1
Reputaţie: 0
Stare: Offline
tongue
 
Forum » Generalitati » Reguli Forum » Regulament Forum (Citeste regulamentul forum-ului)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: