[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Generalitati » Optimizare SEO » Optimizare Site (Sfaturi Utile)
Optimizare Site
FilmeOnlineData: Miercuri, 2010.06.30, 7:27:10 | Mesaj # 1
Regizor
Grup: Administratori
Mesaje: 56
Premii: 0
Reputaţie: 100
Stare: Offline
Optimizare Site - Sfaturi Utile

1.Titlul din tagul TITLE sa contina cuvintele cheie, dar sugestia mea este sa fie cat mai scurt, 2-3 cuvinte.
2. Numele domeniului sa contina cel putin un cuvant dintr-un cuvant cheie ajuta enorm (Ex: http://www.tralalalacuvant.com ). De asemenea, pentru multi care se intreaba daca sa desparta cu "-" cuvintele cheie in domeniu sau in numele paginii .html, nu este nevoie ( http://www.tralalala-cuvant.com nu e mai bun decat http://www.tralalalacuvant.com )
3. In primul rand sa existe tagul H! care sa contina cuvantul cheie, si la fel ca la 1, sa nu contina prea multe cuvinte in plus decat cuvantul cheie acolo unde e cazul. Apoi daca se poate sa existe H2 care sa contina cel putin un cuvant din cuvantul cheie e bine. Urmeaza B/STRONG, I/EM.
4. Frecventa unui cuvant cheie, atat in pagina cat si in tot site-ul (suficient spus)
5. Sinonimia cuvintelor nu trebuie pus prea mult accent, adica e greu sa stai sa faci siteul numai din acest punct de vedere. Daca te concentrezi sa descri bine cuvantul cheie in pagina vei folosi automat cuvintele sinonime potrivite.
6. Atributele ALT pentru imagini sunt importante. In primul rand pentru oamenii care au deficiente care folosesc browsere care inlocuiesc imaginile cu textul din alt, deci incercati sa descrieti exact imaginea si nu va ganditi repede la SEO. Dar e foarte bun si pentru SEO, deoarece Google sau orice alt motor de cautare nu recunoaste textul in imagine ci o sa ia textul alternativ din atributul ALT, chiar daca nu ii acorda aceeasi importanta.
7. Text Link-urile internte (externe nu ajuta siteului tau). Aveti grija sa evitati pentru mai multe link-uri care duc catre acelasi site, sa aiba cuvinte cheie diferite. (Ex: Punctul 3 de la http://www.seo-portal.ro/forum/viewtopic.php?p=429#429 )
7?. Tagul A sa contina atributul �title� cu descrierea corespunzatoare
8. Numarul de siteuri care au un link catre siteul tau, e important doar cand pagina respectiva are un PageRank. Deci pentru toti care posteaza pe forumuri (unii mai spameaza), putine vor afecta site-ul tau daca forumul nu este indexat bine de google.
8?. Textul linkului de pe un site extern catre siteul tau sa contina un cuvant cheie si sa duca catre acea pagina a siteului tau care e optimizata pentru acel cuvant cheie(Ex: Textlinkul "cuvant cheie" sa duca catre http://www.tralalaexemplu.com/cuvantcheie.html )Sper sa-ti fie de folos.
Toate cele bune.

- titluri diferite pe fiecare pagina (Title)
- descrieri diferite pe fiecare pagina (Description)
- cuvinte cheie diferite pe fiecare pagina (Keywords)
- nr. cuvinte cheie: in jur de 20
- alt la imagini
- title la linkuri
- bagat style intern in css extern
- scripturile in fisier extern
- folosire headinguri (h1, h2 ...)
- formatare cuvinte cheie (bold, italic)

 
FilmeOnlineData: Miercuri, 2010.06.30, 7:27:30 | Mesaj # 2
Regizor
Grup: Administratori
Mesaje: 56
Premii: 0
Reputaţie: 100
Stare: Offline
Cine poate avea o nelamurire poate posta aici.
 
Forum » Generalitati » Optimizare SEO » Optimizare Site (Sfaturi Utile)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: